Voor scholen

— De StudyWorks pool  

Wij ondersteunen scholen en leerkrachten

De scholen in Nederland hebben hun onderwijsplannen overboord moeten gooien door de coronacrisis. Veel scholieren ondervinden, ondanks de vele digitale lessen, erg veel last van alle veranderingen. Slechtere resultaten en een verminderde motivatie zijn enkele voorbeelden van de effecten van de coronacrisis. Tevens ervaren veel leerkrachten een hogere werkdruk en kunnen zij hun beroep uitvoeren met aanzienlijk minder plezier en voldoening. StudyWorks biedt ondersteuning voor scholen om het onderwijs weer leuker en gemakkelijker te maken voor iedereen. Vele handen maken licht werk, dus laten we samenwerken!

— Onze dienstverlening

Waar kunnen wij uw school bij helpen?

Invalkrachten

Studiebegeleiding

Surveillanten

home

Bijspijkerklassen

Studiebegeleiding online

Lente- en zomerscholen

Huiswerkbegeleiding

Examentrainingen

— De kwaliteit van StudyWorks

Waarom kiezen voor StudyWorks?

 • Persoonlijke begeleiding

  Bij u thuis, wanneer dat u het beste uitkomt.

 • 100% slagingspercentage

  Al jaren gaan al onze examenkandidaten over.

 • Binnen 48 uur een begeleider

  Is er haast bij? Dan gaan wij direct voor u aan de slag.

 • Voordelige pakketten

  Een lager tarief én 12 maanden geldig!

 • Geen minimumafname

  Starten vanaf één bijles.

 • Kosteloos & Vrijblijvend inschrijven

  U zit nergens aan vast, wij nemen contact met u op.

— Wat vinden andere scholen?

Ervaar net als deze scholen de voordelen van een samenwerking met StudyWorks

StudyWorks heeft al meerdere basis- en middelbare scholen kunnen steunen door middel van een samenwerking. Wij kunnen uw school helpen, zodat de focus van u en uw collega’s weer kan komen te liggen bij datgene wat het belangrijkst is: uw leerlingen.

Denkt u dat uw school ook baat heeft bij de ondersteuning van onze StudyWorkers? Neem contact met ons op. Wij gaan dan direct aan de slag en sturen zo spoedig mogelijk een overzicht met StudyWorkers die perfect zijn voor uw school en situatie. Er zal dan een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin er inhoudelijke doelen gesteld kunnen worden. Daarna zal de ondersteuning snel plaatsvinden, wanneer u en uw school dat nodig achten. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Wacht niet langer en zet de stap: meld uw school nu aan voor een samenwerking met StudyWorks!

Sinds StudyWorks bij onze school betrokken is, kunnen onze leraren zich veel meer focussen op de kwaliteit van het lesgeven. StudyWorks helpt onze docenten met achterstanden wegwerken van leerlingen. Ook helpt StudyWorks ons met invaldocenten tijdens proefwerkweken, maar ook als een docent ziek geworden is. Echt een aanrader.

J. van Steenbergen - Amsterdam
0
Leerlingen geholpen
0 %
Geslaagd
0
Jaar ervaring

— Contact

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de ondersteuning voor scholen door StudyWorks? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft de aanvraag spoed? Neem dan contact op via: 06 – 396 134 01.