Bijles

De succesvolle aanpak van StudyWorks

Betere cijfers en weer met volle moed naar school! Dat is wat de bijles van StudyWorks verzekert. Wij zijn trots op ons slagingspercentage van 100%, en hebben hierdoor al veel scholieren door heel Nederland geholpen. De bijles kan plaatsvinden bij u thuis, maar ook gewoon online. Met onze bijles krijgt uw kind persoonlijke begeleiding door een ervaren bijlescoach. En dat maakt de aanpak van StudyWorks zo leuk en succesvol!

Meld u nu aan

Voor (online) bijles

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een bijles in te plannen

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland

— Hulp van StudyWorks

Moeilijke vakken

Meer dan de helft van alle scholieren in Nederland krijgt bijles. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen bijles te nemen. Dat is zonde, want bijles kan juist heel nuttig en leuk zijn! Heeft uw kind ook moeite met:

Bijles aan de keukentafel

Binnen 48 uur bijles

Wij begrijpen dat de schoolresultaten van uw kind erg belangrijk zijn, en daarom helpen wij u graag. De bijlescoaches van StudyWorks zijn gereed om uw kind van de beste bijles te voorzien. Zij hebben allemaal enorme vakkennis en zijn ervaringsdeskundigen in het effectief leren. Een motiverende houding staat centraal in hun aanpak, zodat uw kind weer met zelfvertrouwen naar school kan gaan. Wist u dat uw kind al binnen 48 uur na aanmelding kan beginnen met bijles? Hierdoor komen betere cijfers en een goed gevoel al snel! Wij vinden dat er altijd een goede klik moet zijn tussen de bijlescoach en uw kind – daarom zullen wij in onze matchingsprocedure altijd zoeken naar gedeelde interesses en andere overeenkomsten.

De voordelen van StudyWorks

— Bijlesvakken

Hoe kunnen wij uw kind helpen?

StudyWorks heeft dankzij haar jarenlange ervaring op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding de mogelijkheid om uw kind in elk vak te ondersteunen waar nodig. Hieronder vindt u alle vakken waarin wij uw kind mee kunnen helpen.

Onze zoon krijgt bijles van StudyWorks en dit gaat fantastisch! De coach is een leuke meid die onze zoon heel goed en met veel geduld helpt. Het cijfer is al omhoog gegaan van een 5.5 naar een 7.6!

Ouders Angelique
bijspijkerklassen

— Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de bijles nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

— Onze dienstverlening

Waar kunnen wij uw kind bij helpen?

lente- en zomerscholen

Bijles

Bijles is voor alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak en hier speciale ondersteuning in willen hebben. De bijles van StudyWorks wordt gegeven door een groot aantal aan enthousiaste en didactisch vaardige bijlesdocenten. Het einddoel? Het behalen van betere schoolcijfers, meer motivatie voor het leren en een verbeterd zelfvertrouwen!

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Als uw kind moeite heeft met overzicht houden op het huiswerk is huiswerkbegeleiding een goede keuze. Dan helpt onze huiswerkbegeleider bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Ook geven zij handige tips en vaardigheden mee zodat uw kind voortaan zelf overzicht kan houden en juiste prioriteiten kan stellen. 

examentraining

Examentraining

Als uw kind het aankomende eindexamen vreest is examentraining van StudyWorks de beste optie. Er wordt, afhankelijk van het schoolvak, door onze examentrainers een plan van aanpak gemaakt en verschillende examenonderwerpen worden onder de loep gelegd. Ook zal er geoefend worden met oude eindexamens. Op deze manier zal uw kind veel geruster het eindexamen ingaan!

0
Leerlingen geholpen
0 %
Geslaagd
0
Jaar ervaring

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze bijles begint vanaf €20,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

Uw kind kan al binnen 48 uur beginnen met bijles omdat wij een grote pool aan ervaren bijlescoaches hebben in Nederland. Dat betekent dat er altijd iemand in of nabij uw woonplaats beschikbaar is.

De inhoud van de bijles wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het bijles traject.

Door een combinatie van persoonlijke coaches, leren aan huis en een motiverende aanpak heeft StudyWorks een slagingspercentage van 100% weten te halen – en te behouden. Lees daarover hier meer.

StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een bijlescoach en uw kind te realiseren.

StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze bijlescoaches ook graag online bijles.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

Meld u nu aan voor onze

bijles

Laat uw gegevens achter en wij gaan zo snel mogelijk opzoek naar een geschikte coach.