Hoe werkt het?

— Onze werkwijze

Hoe gaat een bijles in z'n werk?

Bij StudyWorks stellen wij alles in het werk om uw kind zo goed mogelijk te helpen met zijn of haar schoolwerk. Dit doen wij door op basis van uw wensen de beste bijlesdocent te vinden. Om inzichtelijk te maken hoe wij dit precies doen, nemen we u hieronder mee in het proces. Van aanmelding tot hogere cijfers!

Aanmelden website StudyWorks

1. Aanmelding

U kunt bijlessen aanvragen bij StudyWorks door op deze link te klikken. Ook kunt u zich via de knop “ik wil bijles” aanmelden voor de bijlessen van StudyWorks. Deze knop vindt u rechts bovenaan op elke pagina van de website.

2. Gegevens aanvullen

U kunt na uw aanmelding de gegevens van uzelf en uw kind zo compleet mogelijk invullen in onze oudercontainer. U kunt hier onder anderen aangeven in welke vakken uw kind bijles nodig heeft en wanneer uw kind beschikbaar is om de bijlessen in te plannen. Ook kunt u bijzonderheden aan ons doorgeven, zoals speciale begeleiding, wensen van de coach of andere dingen waar wij rekening mee moeten houden.

Wij zullen alle door u ingevoerde gegevens meenemen in ons matchingsproces, zodat we zo snel mogelijk de ideale bijlesdocent voor uw kind kunnen realiseren.

Ouderportaal
Ook hebben wij een ouderportaal waar u wanneer u wilt kan inloggen om alle gegevens over uw kind en de bijlessen in te zien en waar nodig aan te passen. In het ouderportaal kunt u daarnaast uw beschikbaarheid invullen, de bijlessen terugvinden in de agenda en meer informatie over de coaches vinden. Alles in een handig portaal, voor u en uw kind. 

 

Wie zijn onze bijlesdocenten?

StudyWorks heeft door heel Nederland bijlesdocenten in dienst. Elk van onze bijlescoaches is uniek en beschikt over vaardigheden en specialiteiten waarop de coach door onze recruitmentafdeling handmatig is geselecteerd. Onze bijlescoaches zijn niet alleen geselecteerd op hun kennis maar ook op hun sociale vaardigheden en gevoel voor kennisoverdracht.

3. We maken de beste match

Op basis van uw voorkeuren, wensen en beschikbaarheid gaan wij op zoek naar de beste match voor uw kind. Wij letten hierbij onder anderen op interesses en hobby’s van zowel uw kind als de coach.

 

  • Wie woont er in de buurt?

  • Wie is er beschikbaar?

  • Wie sluit er het beste aan bij uw profiel?

  • Contact opnemen met de coach

  • Inplannen van de eerste bijles!

4. De eerste bijles

Wanneer er een geschikte bijlescoach gevonden is, is het tijd voor de eerste bijles! Aangezien dit de eerste keer zal zijn dat uw kind en de coach elkaar ontmoeten wordt er tijdens de eerste bijles aan het begin tijd besteed aan de kennismaking.

Ook wordt er naar aanleiding van de (leer)wensen van uw kind een persoonlijk leerplan opgesteld en een plan van aanpak gemaakt. Wanneer er tijd over is zal er tijdens de eerste bijles al meteen gewerkt worden aan de stof en wordt er huiswerk meegegeven voor de volgende keer.

Om te laten zien hoe een eerste bijles eruit kan zien, laten we hieronder een overzicht zien van een mogelijke eerste bijles:

 

bijspijkerklassen

De eerste bijles in het kort

Tijdsindeling eerste bijles
Hoe werkt het

5. Evaluatie

Na afloop van de eerste bijles nemen wij contact met u op over hoe de eerste bijles verlopen is. We bespreken dan ook of er een klik was tussen uw kind en de coach en beantwoorden eventuele vragen en onduidelijkheden.

Als de eerste bijles goed bevallen is bespreken we de mogelijkheden voor vervolglessen. U kunt dan kiezen of u liever een pakket of losse bijlessen wilt.

6. Kies het pakket wat bij u past

Wij bieden 3 verschillende pakketten: Het MiniSucces en Succes+ pakket. Afhankelijk van hoeveel bijles er nodig is, voor hoe lang de bijles nodig is en voor hoeveel vakken u bijles wilt kunt u zelf beslissen welk pakket het beste is voor u. U kunt de bijlessen uit de pakketten zelf indelen en met de coach samen bepalen wanneer u de bijlessen inplant.

De pakketten zijn gedurende 12 maanden geldig, dus kunnen gebruikt worden in twee schooljaren. U kunt de bijlessen van de pakketten eventueel ook voor andere familieleden gebruiken.

U kunt het volledige bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om in maximaal 3 termijnen te betalen. Bespreek deze mogelijkheden met een van onze collega’s.

 

Bijlespakketten StudyWorks

7. Hoe werkt de betaling?

StudyWorks kent verschillende betaalmogelijkheden:

Losse facturatie
U kunt ten eerste kiezen voor losse facturatie. Hierbij kiest u een pakket of losse bijlessen en krijgt u de factuur via de mail gestuurd en maakt het afgesproken bedrag zelf over naar StudyWorks. Per losse factuur betaalt u dan €2,50.

Automatische incasso
Daarnaast heeft u de optie om te betalen via automatische incasso. Het bedrag wordt dan aan het einde van de maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Wel ontvangt u ongeveer een week van tevoren een factuur via de mail, zodat u kunt checken of alles goed genoteerd staat. U betaalt hiervoor geen extra facturatiekosten.

Betaling via Tikkie
Als laatste is het mogelijk om te betalen via een zakelijk Tikkie. Mocht u hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij een van onze collega’s. Wij kunnen dan een Tikkie sturen via Whatsapp.

8. Bijles van StudyWorks

Wanneer u een pakket gekozen heeft of extra losse bijlessen heeft ingepland gaat onze coach samen met uw kind verder met de stof en het opgestelde leerplan. Er wordt aan het eind van elke bijles ook huiswerk meegegeven wat de les daarop samen besproken wordt. De coach gaat naast de stof aan de slag met de motivatie en het zelfvertrouwen van uw kind. De inhoud van de bijlessen wordt altijd afgestemd op de wensen van u en uw kind.

Om te laten zien hoe een bijles eruit kan zien, laten we hieronder een schematisch overzicht van een bijles zien:

Hoe werkt het

De reguliere bijles in het kort

hoe werkt het?
Appgesprek kind en coach

9. Hogere cijfers

StudyWorks heeft al duizenden kinderen in Nederland geholpen om hogere cijfers te halen.

Bij StudyWorks gaan we ervan uit dat wanneer uw kind meer bijlessen volgt, de vertrouwensband met de coach steeds groter wordt. Dit kan een positief effect hebben op de prestaties, het zelfvertrouwen en motivatie van uw kind. Hoe meer bijlessen u afneemt, hoe groter dus de kans dat ook de cijfers van uw kind omhoog gaan!

10. Geef StudyWorks een review!

Bent u tevreden over StudyWorks? We zien graag uw review tegemoet.
U kunt een review achterlaten via Trustpilot. Op deze manier kunnen wij onze diensten verbeteren. Daarnaast doneren wij voor elke review 2 euro aan Stichting Edukans, zodat zij kunnen bouwen aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden.

Ik ben vader van een meisje van 16 dat graag bijles wilde voor hetvak scheikunde. Ik heb dat vlot kunnen regelen via Studyworks. Ik heb er verder niet veel aan toe gevoegd en hoor alleen maar positieve berichten.

Heiko de Jonge

StudyWorks heeft ervoor kunnen zorgen dat mijn kinderen nu de juiste begeleiding bij het schoolwerk krijgen! Ik ben hartstikke tevreden, binnen één dag hadden ze een coach gevonden. Super!

Vader van Eva
0
Leerlingen geholpen
0 %
Geslaagd
0
Jaar ervaring

— Aanmelden

Bijles inplannen

Vul uw gegevens in zodat wij de bijles zo snel mogelijk kunnen inplannen.