De Beste bijbaan voor je cv

Komen mensen vaak naar jou toe met vragen? Vind je het leuk om mensen te helpen? Heb jij goede cijfers gehaald op de middelbare school en kun je goed uitleggen? Dan is StudyWorks op zoek naar jou! Wij zijnaltijd op zoek naar gemotiveerde, vrolijke mensen die goed zijn in het geven van persoonlijke bijles en huiswerkbegeleiding. Bijles geven is een leuke en flexibele bijbaan – en het staat ook nog eens goed op je CV!

 

Voor StudyWorks ga je op pad om leerlingen te helpen beter te presteren op school. Dit zal je doen bij je bijlesleerling thuis, of zelfs online! Door jouw persoonlijke begeleiding zal je leerling met meer zelfvertrouwen naar school gaan en hierdoor betere schoolresultaten krijgen. Dit levert jou leuke verdiensten op en een grote schat aan mensenkennis en ervaring. Deze ervaring staat altijd enorm goed op je CV – want iedere werkgever houdt natuurlijk van mensen die goed kunnen uitleggen en de tijd nemen voor anderen.

 

Er zijn natuurlijk nog meer voordelen van werken bij StudyWorks. Hier zetten we ze nog even op een rijtje.

We zetten het nog even op een rijtje

Er zijn natuurlijk nog meer voordelen van werken bij StudyWorks. Hier zetten we ze nog even op een rijtje.

  • Waardevolle werkervaring voor je CV

  • Een mooi salaris van 11 euro per uur

  • Interne training

  • Flexibele planning

  • Prettige arbeidsvoorwaarden

  • Ook online

Alle vakken en alle plaatsen van Nederland

StudyWorks geeft bijles in heel Nederland en voor alle vakken van de basisschool en de middelbare school. Het maakt dus niet uit waar je woont en wat jouw favoriete vak is. Neem contact met ons op en na je succesvolle sollicitatie kun je vrijwel direct aan de slag om leerlingen te helpen die jouw hulp goed kunnen gebruiken!