Speciale begeleiding

StudyWorks verzorgt bijles voor alle kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op school. Dat doen we natuurlijk voor alle kinderen, ongeacht schoolniveau of schoolvak. En daar horen natuurlijk ook scholieren tussen die meer behoefte hebben aan intensere, speciale leerondersteuning. Voor kinderen waar bijvoorbeeld autisme, dyslexie of ADHD goede schoolresultaten in de weg staan, hebben wij een speciale selectie aan coaches die een relevante opleiding én ervaring hebben.

StudyWorks Academy

StudyWorks ontwikkelt een interne opleiding waarin onze coaches door pedagogen en psychologen worden bijgeschoold om leerlingen met gedragsproblemen, concentratieproblemen en faalangst beter te kunnen bijstaan. Binnenkort zal de StudyWorks Academy haar eerste gecertificeerde coaches aan kunnen bieden. Hierdoor kan StudyWorks nog beter inspelen op de individuele problemen van de leerling.

Bijles op maat

Ieder kind is uniek, en daarom is onze bijles dat ook. Bij ons krijgt iedere leerling de bijles die bij hem of haar past. Dat houdt voor StudyWorks niet op bij ‘normale’ leerproblemen of achterstanden. Wij hebben ervaring met onder andere structurele faalangst en ADHD maar in ons netwerk zitten begeleiders en samenwerkingspartners met zeer brede ervaring. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met StudyWorks

Wilt u weten wat StudyWorks voor uw kind kan betekenen? Neem dan gerust contact op door ons te bellen op 06 400 99 616 of te mailen naar info@studyworks.nl. Wij denken graag met u en uw kind mee.

Vrijblijvend aanmelden Contact