StudyWorks en Stichting Edukans

StudyWorks is een snel groeiend bijlesbedrijf dat dagelijks honderden kinderen in heel Nederland helpt om hogere cijfers te halen. Gelukkig hebben de kinderen in Nederland gewoon toegang tot goed onderwijs. Maar dat is helaas niet overal in de wereld zo. Daarom draagt StudyWorks de Stichting Edukans een warm hart toe. Stichting Edukans is actief in ontwikkelingslanden en werkt om kinderen en jongeren van het best mogelijke onderwijs te voorzien. Goed onderwijs is de basis voor de toekomst. Een toekomst die niet overal zo vanzelfsprekend is als bij ons in Nederland.

Onze actie, review en doneer!

Het gaat goed met StudyWorks. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een groep studenten die bijles gaf via Marktplaats tot één van de grotere spelers in Nederland. Maar met die groei komt ook een grotere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vinden wij dat het tijd is om iets terug te doen. Voor iedere review die een van onze klanten plaatst doneert StudyWorks €2,- aan stichting Edukans. Dit is natuurlijk ongeacht de waardering van de beoordeling. De voortgang van deze actie kunt u volgen op onze actiepagina. Bent u al klant van StudyWorks? Plaats dan vandaag nog uw review en draag ook bij aan beter onderwijs in Malawi.

U bent natuurlijk niet verplicht om een review achter te laten. Als u direct wilt doneren aan Stichting Edukans, kan dat via de onderstaande knop:

Doneer aan Stichting Edukans

Doneer aan het onderwijs - investeer in de toekomst