Ons recept voor 

Online huiswerkbegeleiding

Online huiswerkbegeleiding van StudyWorks

Online huiswerkbegeleiding van StudyWorks, dat is leuk en enorm succesvol voor iedere scholier. Wij hebben dan ook niet zomaar een slagingspercentage van 100%. Onze huiswerkbegeleiding is gemakkelijk te volgen: onze bijlescoach biedt over ons leerplatform begeleiding. Zo krijgt uw kind de beste huiswerkbegeleiding, lekker vanuit de luie stoel. Met online huiswerkbegeleiding van StudyWorks zijn betere cijfers gemakkelijk te halen en wordt het schoolwerk weer leuk!

 

Meld u nu aan

Voor online huiswerkbegeleiding

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een bijles in te plannen

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland

— Hulp van StudyWorks

- Een moeilijk vak

Huiswerkbegeleiding is voor veel scholieren noodzakelijk. Helaas zijn er toch veel scholieren die zich ongemakkelijk voelen bij het idee van huiswerkbegeleiding. Maar online huiswerkbegeleiding is speciaal voor scholieren die liever over het internet huiswerkbegeleiding volgen of die een erg vol rooster hebben! Heeft uw kind ook moeite met de volgende zaken?

Bijles aan de keukentafel

Binnen twee dagen online huiswerkbegeleiding

Wij begrijpen dat uw kind zo snel mogelijk betere cijfers moet halen. Daarom kunnen wij al binnen 48 uur een geschikte bijlescoach vinden en kan de huiswerkbegeleiding beginnen. In onze matchingsprocedure zoeken wij altijd naar coaches met een gemeenschappelijke interesse of hobby als uw kind. Zo kan er een klik ontstaan, en wordt de online huiswerkbegeleiding niet alleen effectiever maar ook leuker! Onze online bijlescoaches zullen dan met hun enorme vakinhoudelijke kennis en hun motiverende aanpak uw kind ondersteunen. Zij zijn ook ervaringsdeskundigen in het slim leren voor de komende toets. Zo kan uw kind met goede moed terug naar school en komen de betere cijfers erg snel. Online huiswerkbegeleiding van StudyWorks: leuk én effectief!

De voordelen van StudyWorks

— Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste bijlescoach voor uw kind

1

Inplan

U wordt gebeld en de eerste online huiswerkbegeleiding wordt binnen 48 uur ingepland

2

Huiswerk-
begeleiding

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

3

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste huiswerkbegeleiding is verlopen

4

home

— Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de online huiswerkbegeleiding nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

— Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen online huiswerkbegeleiding op deze niveau's

Jaar 1 Jaar 2 Jaar 3 Jaar 4 Jaar 5 Jaar 6 Jaar 7 Jaar 8
Basisschool
VMBO
HAVO
VWO
Gymnasium
MBO
HBO

— Alleen de allerbeste

Ontmoet onze bijlescoaches

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke hobby’s en interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de huiswerkbegeleiding nóg plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Alicia Boonen

Ik vind het ontzettend leuk om leerlingen bijles te geven en ik geniet ervan om te zien hoe blij een leerling is als hij eindelijk dat stukje begrijpt wat hij nooit eerder heeft begrepen.

Coach Andre

Ik vind het leuk om leerlingen te helpen een plan te maken en meer overzicht te krijgen. Goede en betrokken begeleiding maakt het verschil tussen een voldoende of onvoldoende – dat geldt voor ieder schoolvak. Als je vervolgens ziet dat ze écht vooruitgang boeken is dat geweldig. Het is fijn om waardering van mijn leerlingen te krijgen voor wat we hebben bereikt.

Coach Sabine

Ik geef al een paar jaar bijles en het blijft leuk wanneer een leerling de stof begint te begrijpen. Je ziet snel groei bij de leerlingen als ze de extra aandacht krijgen die ze nodig hebben. Het is leuk als ik een berichtje krijg dat mijn leerling weer een voldoende heeft gehaald. Hierdoor vind ik het heel dankbaar werk, en voel ik echt dat mijn bijles een verschil maakt.

— Tarieven

Onze pakketten

Meer huiswerkbegeleiding betekent meer korting. Met één van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de huiswerkbegeleidingen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mini

Pakket
27,50* / p.u
  • € 32,- korting
  • 16 uur bijles
  • Online of thuis

Succes plus

Pakket
20,00* / p.u
  • € 380,- korting
  • 40 uur bijles
  • Online of thuis

Losse bijles

Per uur

€ 29,50
/ p.u

*Eénmalig €35,- administratiekosten

— Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Anja Blaak

“In deze bizarre tijden was het een enorme opluchting voor onze dochter om samen in alle rust met Bauke wiskunde (examens) te oefenen. Net service, fijne communicatie met Studyworks. Dank!”

— Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Onze huiswerkbegeleiding begint vanaf €20,- per losse bijles. U kunt voor één van onze pakketten huiswerkbegeleiding kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér huiswerkbegeleiding. Klik hier om uit te zoeken welk pakket het beste bij uw kind past.  
Uw kind kan al binnen 48 uur beginnen met huiswerkbegeleiding omdat wij een grote poel aan ervaren bijlescoaches hebben in Nederland. Dat betekent dat er altijd iemand in of nabij uw woonplaats beschikbaar is.  

De inhoud van de huiswerkbegeleiding wordt bepaald door uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de huiswerkbegeleiding worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

Door een combinatie van persoonlijke coaches, leren aan huis en een motiverende aanpak heeft StudyWorks een slagingspercentage van 100% weten te halen – en te behouden. Lees daarover hier meer.
StudyWorks levert zowel (online) bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.
StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online huiswerkbegeleiding.  

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder


Sary – Hoofd Inplan

Meld u nu aan voor onze

Online huiswerkbegeleiding

Graag de mogelijkheden nog even doorspreken? Vul vandaag nog geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op.