Ik wil bijles

Examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar

Scholieren in hun examenjaar hebben het maar lastig. Enorm hard studeren voor de examens én ook eens hun bestaande cijfers op peil houden. Gelukkig is StudyWorks er met examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar. Onze examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar helpt bij het leren van de lastige stof en wordt gegeven door een gekwalificeerde en persoonlijke coach. Examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar kan natuurlijk aan huis plaatsvinden, maar ook volledig online! Kiest u ook voor de de hulp van StudyWorks voor uw kind?

Meld u nu aanVoor (online) examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar

 • Bijles op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Zowel aan huis als online
 • Gekwalificeerde coaches
 • Alle vakken en niveaus

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland
Hulp van StudyWorks

Begrijpend lezen, een moeilijk vak

Bijna tweederde van alle scholieren in Mook en Middelaar krijgt examentraining. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen examentraining begrijpend lezen te nemen. Dat is zonde, want examentraining begrijpend lezen kan juist heel nuttig en leuk zijn! Heeft uw kind ook moeite met:

 • Het ontcijferen van woorden?
 • Lange teksten lezen en begrijpen?
 • Concentreren in een drukke klas?
 • Het onderscheiden van hoofd- en bijzaken?
 • Sommige woorden herkennen?
 • Het beantwoorden van lastige vragen over een tekst?

Persoonlijke examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar - Onderwijs op maat

Wij begrijpen dat uw kind zo snel mogelijk betere cijfers moet halen. Daarom staan onze examencoaches klaar om uw kind de beste examentraining in Mook en Middelaar te geven. In onze matchingsprocedure zoeken wij altijd naar coaches met een gemeenschappelijke interesse of hobby als uw kind. Zo kan er een klik ontstaan, en wordt de examentraining niet alleen effectiever maar ook leuker! Onze coaches zullen met hun kennis van begrijpend lezen en een persoonlijk opgesteld leerplan uw kind ondersteunen. Onze coaches zijn ook ervaringsdeskundigen in het slim leren voor het komende examen. Zo kan uw kind vol vertrouwen beginnen aan het komende examen en wordt het examen een eitje! Examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar van StudyWorks: leuk én effectief!

Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

Zodra wij een coach gevonden hebben wordt de examentraining ingepland

Examentraining

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste examentraining is verlopen

Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind, zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de examentraining nog plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Lees meer
Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen examentraining in Mook en Middelaar op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in examentraining op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/zij dat nodig heeft.

Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4
Jaar 5
Jaar 6
Jaar 7
Jaar 8
Basisschool
Vmbo
Havo
Vwo
Gymnasium
Mbo
Hbo
Wo
Alleen de allerbesten

Ontmoet onze coaches

StudyWorks selecteert al haar coaches in Mook en Middelaar persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van examentraining begrijpend lezen en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling in Mook en Middelaar een leuke en ervaren coach bieden.

Afbeelding coach

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Afbeelding coach

Coach Luna

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Afbeelding coach

Coach Joshua

Ik ben bij StudyWorks gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de beta-vakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Tarieven

Onze pakketten

Meer examentraining betekent meer korting. Met een van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de lessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Icoon pakket

Mini

Pakket

31,-*

/ p.u.
 • € 64,- korting
 • 16 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes

Pakket

28,-*

/ p.u.
 • € 168,- korting
 • 24 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes plus

Pakket

24,-*

/ p.u.
 • € 440,- korting
 • 40 uur bijles
Kies pakket

Losse bijles

Per uur

35,-*

/ p.u.
Kies losse bijles
*Eénmalig €35,- administratiekosten
Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Maarten Koopmans

“Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4,7 omgebogen naar een 7,1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!”

Lees meer
Nabijgelegen locaties

Volg ook examentraining begrijpend lezen in...

Onze vakken

Met welke vakken kunnen wij u nog meer helpen?

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

 • Hoeveel kost de examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar van StudyWorks?

  Onze examentraining begrijpend lezen begint vanaf €24,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér examentraining. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

 • Door wie wordt de examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar van StudyWorks gegeven?

  StudyWorks werkt met een grote groep aan gekwalificeerde coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een intern trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

 • Wat wordt er behandeld tijdens de examentraining begrijpend lezen?

  De inhoud van de examentraining begrijpend lezen wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste examentraining begrijpend lezen worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

 • Wat maakt de examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar van StudyWorks zo effectief?

  StudyWorks is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat examentraining altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze gekwalificeerde coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de examentraining begrijpend lezen in Mook en Middelaar van StudyWorks zo effectief.

 • Waarom rekent StudyWorks administratiekosten?

  StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

 • Waar vindt de examentraining begrijpend lezen van StudyWorks plaats?

  StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis in Mook en Middelaar. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online examentraining begrijpend lezen.

 • Welke diensten levert StudyWorks nog meer?

  StudyWorks levert zowel online bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder StudyWorks medewerker

Sary - Hoofd Inplan

 • 06 - 400 99 616
 • info@studyworks.nl

LinkedIn Facebook Instagram E-mail
StudyWorks B.V. Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap XML