Wanneer is online bijles nodig?

Heeft uw kind moeite met een bepaald schoolvak maar woont er niemand in de buurt die kan helpen? Zijn er omstandigheden waardoor bijles aan huis niet helemaal mogelijk is? Of vindt uw kind het prettiger om lekker voor de computer te leren? Wat het geval ook moge zijn, bij StudyWorks hebben we de oplossing. StudyWorks biedt naast bijles aan huis ook online bijles aan. Het internet is immers enorm belangrijk geworden en online onderwijs is in veel situaties erg handig. Voor alle scholieren die moeite hebben op school en graag op afstand persoonlijke hulp willen hebben is online bijles het antwoord. In ons speciaal leerportaal is communicatie tussen uw kind en onze bijlesdocent gemakkelijk en zijn alle tools voorhanden om huiswerk en aantekeningen te delen en te bewaren. En dat maakt de online bijles van StudyWorks net zo effectief als de 'reguliere' bijles aan huis. Ook van een afstand kan uw kind ondersteund en gemotiveerd worden voor school door een leuke en ervaren bijlesdocent.

Wie geeft de online bijles van StudyWorks?

StudyWorks beschikt over meer dan vijftienhonderd bijlesdocenten in heel Nederland. Maar onze bijlesdocenten noemen we liever bijlescoaches. Waarom? Een coach is een essentieel onderdeel van een team, en een team bestaat uit mensen die elkaar ondersteunen. Onze bijlescoach en uw kind vormen ook een team. Het doel dat dat team moet bereiken is het verbeteren van de schoolcijfers van uw kind, het aanleren van een betere werkhouding en het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en motivatie op school. Bij online bijles hoeven bij het zoeken naar geschikte coaches geen rekening te houden met uw woonplaats. Dit zorgt ervoor dat wij sneller de beste coach voor uw kind kunnen vinden en de afspraken sneller ingepland kunnen worden. Onze bijlescoaches zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied en beschikken over goede computers, microfoons en camera's. Ook hebben zij allemaal een training doorlopen zodat ze effectief kunnen inspelen op de leerbehoeftes van uw kind. Op die manier kunnen wij écht iedereen helpen om hogere cijfers te halen. Ook bij speciale leerwensen of bijzondere omstandigheden hebben wij bijlescoaches die geschikt zijn om daarmee om te gaan.

Vrijblijvend aanmelden

Online bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining - wat is het verschil?

Bij StudyWorks bieden we verschillende vormen van online leerondersteuning aan. Ieder kind heeft immers behoefte aan ondersteuning op zijn of haar manier. Wie bieden online bijles aan alle scholieren die moeite hebben met een bepaald schoolvak of vaardigheid. Online huiswerkbegeleiding is een goede keuze wanneer uw kind niet goed weet hoe er geleerd moet worden of als er geen overzicht meer is in de huiswerklast. Dan helpt onze coach bij het slim inplannen van de werklast en het behapbaar maken van de leerstof. Of als uw kind het aankomende eindexamen vreest is online examentraining van StudyWorks de beste optie. Dan wordt er, afhankelijk van het schoolvak, een goed plan van aanpak gemaakt komen de examenonderwerpen extra aan bod. Maar afgezien van de inhoud zijn online bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining bijna hetzelfde. Te allen tijde krijgt uw kind dezelfde persoonlijke leerbegeleiding van een leuke en ervaren studiecoach. U betaalt daarom ook niets meer of minder voor één van onze diensten. Al onze diensten kunnen ook aan huis plaatsvinden. Daarbij krijgt uw kind dezelfde ondersteuning voor school, maar dan bij u thuis.

Hoe werkt de online bijles van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de online bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte online bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De online bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Leerling: Ymke (14)

Ymke had het prima naar haar zin op het vwo. Leuke vriendinnen, prettige docenten en een prima werklast. Maar toen Ymke werd gescout om op hoog niveau te volleyballen bleek het haar toch allemaal net teveel te worden. Want hoewel ze op het volleybalveld de sterren van de hemel speelde, sneeuwden haar schoolresultaten toch een beetje onder. Vooral natuurkunde was voor Ymke erg lastig om bij te houden. Want wie denkt er nou na over de natuurwetten van Newton als je op het veld staat en lekker de bal naar de tegenpartij kan meppen? Ze probeerde na de training nog extra tijd te besteden aan natuurkunde, maar Ymke had zoveel andere zaken aan haar hoofd. Maar gelukkig schakelden de ouders van Ymke StudyWorks in en kozen voor online bijles. Wij stuurden online bijlescoach Ralph op pad om haar te helpen. Ralph wist Ymke online te helpen door natuurkunde in kleine, handige stappen in te delen. En door relevante voorbeelden te geven natuurlijk. Zo bracht hij Ymke's liefde voor volleybal samen met natuurkundige fenomenen, en zo werd natuurkunde ineens veel belangrijker en relevanter! Ymke leerde de inhoudelijke kennis bij en kreeg weer rust in haar hoofd - en mooiere cijfers op haar rapport. En zo kon ze weer met meer plezier op het veld staan! Lekker gedaan, Ralph!

Bijlescoach: Abdel (21)

Door bijlescoach Abdel zijn de afgelopen drie jaar al zes leerlingen met mooie cijfers doorgegaan naar het nieuwe jaar. Hij heeft hen geholpen met online bijles voor het vak wiskunde. Zelf vindt hij online bijles geven hartstikke leuk en zelfs gemakkelijker. Wij vroegen aan hem wat online bijles nou zo makkelijk voor hem maakt:

"Ik vind online bijles geven hartstikke leuk en heel gemakkelijk. Ik kan snel goede voorbeelden van het internet halen en die doorgeven aan mijn leerlingen. Een papieren schoolboek is soms een beetje verouderd en op het internet haal ik mijn inspiratie voor nieuwe opdrachten. Voor wiskunde zijn goede opdrachten erg belangrijk. Ook merk ik dat mijn leerlingen vaak wat makkelijker spreken over het internet: het voelt op het begin wat gek aan maar dat is dus juist iets om samen over te lachen. En voor online bijles hoef ik niet ver te fietsen - dat is ook wel eens prettig!"

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wellicht staat uw vraag tussen onze veelgestelde vragen!

Staat uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


Whats

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte online bijlescoach

Online bijles van Bram

Voor mij heeft bijles vroeger veel geholpen. Maar ik moest daarvoor een flink stuk fietsen, of mijn bijlesdocent moest zelf van ver komen. Dat was dus voor niemand echt leuk. Nu geef ik zelf online bijles en dat vind ik heel leuk om te doen. Over het internet kun je net zo gemakkelijk de leerstof uitleggen en moeilijke opdrachten bespreken.

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.