Bijles voor Grieks van StudyWorks

Grieks is misschien wel de meest moeilijke taal in het Nederlandse onderwijs. Dit lastige vak combineert geschiedenis, begrijpend lezen en zinsontleding, verpakt in een flinke deken van kritisch denken. Het is dan ook geen wonder dat dit vak enkel wordt gegeven op het gymnasium aan een paar 'happy-few'. Laat deze 'happy-few' zichzelf voornamelijk bestempelen als 'unlucky-few', want voor velen wordt dit vak niet gemakkelijker met de jaren. Er doen dan ook erg weinig leerlingen eindexamen voor het vak Grieks. Maar dat is enorm zonde, want oud Grieks is een goede taal om te leren. Maar wat u nog van Grieks op de middelbare school? Weet u nog wat het betekende dat Themistokles werd geostraceerd? En weet in welk geschrift staat dat Militiades dacht dat hij de veldslag tegen de Perzen kon winnen? Het Grieks examen is zeker geen eitje. Met bijles voor Grieks van StudyWorks kan iedere gymnasiast deze enorme schat aan informatie en vaardigheden meester maken.

Persoonlijke bijles voor Grieks – een eigen manier van leren

StudyWorks helpt graag alle scholieren om meer grip te krijgen op al die lastige schoolvakken. Dat doen wij door middel van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. Door onze studiebegeleiding kan nu ook uw kind dat gevreesde Grieks proefwerk beter te lijf gaan. Onze ervaren studiecoaches helpen uw kind thuis of via het internet op een persoonlijke manier hoe zij al deze feiten moeten leren, maar ook leren zij hoe Griekse teksten gelezen dienen te worden. Daar draait het vak Grieks tenslotte voor een groot deel om. Onze bijlescoaches zijn getraind om de wensen van uw kind in acht te nemen: hierdoor leveren zij te allen tijde maatwerk. Samen met uw kind maken ze een leerplan, waarin leerwensen, leerdoelen en verbeterpunten opgenomen worden. Ook leren onze coaches uw kind hoe ze hun werkhouding kunnen verbeteren en motiveren zij hen om te leren. Op deze manier wordt bijles niet alleen een 'moetje', maar ook een 'magje'! Lekker thuis of online oefenen voor het Grieks proefwerk met een enthousiaste en bekwame coach: welke gymnasiast wil dat nou niet? Met bijles voor Grieks van StudyWorks kan iedereen als een trotse Spartaan of een overwinnende Athener met geheven hoofd de toetszaal uit lopen!

Vrijblijvend aanmelden

Hoe werkt de bijles van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Case: Leerling Moon (12)

Op de basisschool had Moon nooit problemen gehad. Met de spreekwoordelijke twee vingers in haar neus haalde ze voor iedere toets gewoon een voldoende. Maar in de brugklas van het vwo ging het toch mis: voor Grieks leerde ze hard, maar het mocht toch niet baten. Halverwege het jaar had ze een flink tekort staan op haar cijferlijst, en het liefst zou ze nooit meer naar de les voor Grieks terug willen gaan. Moon’s ouders wilden natuurlijk niet dat hun dochter met een tekort zou moeten worstelen op de cijferlijst. Daarom kozen ze voor bijles voor Grieks van StudyWorks. Samen met onze coach David (18) maakte Moon tijdens de eerste bijles voor Grieks een handig leerplan waarin precies stond wat er geleerd moest worden voor het einde van het schooljaar. Door de leuke positieve houding van David kreeg Moon weer gezonde motivatie en vertrouwen in haar eigen kunnen.

Case: Bijlescoach Hidde (20)

Bijlescoach Hidde werkt nu bijna twee jaar bij StudyWorks. Zelf studeert hij Japans, maar hij vindt het leuk om ook voor andere vakken bijles te geven.

"Ik ben voor mijn studie altijd bezig met Japans dus het is fijn om ook eens wat met Grieks te mogen doen. Ik het leuk om mijn kennis door te geven aan schoolkinderen en hen in te laten zien dat deze vakken toch gewoon heel leuk kunnen zijn!'"

Hidde heeft nu al zes kinderen geholpen om over te gaan - en dat is een hele prestatie!

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte bijlescoach voor Grieks

Bijles van Sophie

Ik wil later in het onderwijs werken dus bijles geven is een goede eerste stap. Ik merk hoe belangrijk het is dat je een goede klik hebt met een leerling. Leuk contact met mijn bijlesleerlingen is daarom voor mij extra speciaal.

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.