Bijles voor Economie van StudyWorks

Prijselasticiteit, import- en exportbelastingen, premiedifferentiatie en aandelenfluctuaties. Dat zijn begrippen die iemand op een gemiddelde dag meermaals hoort op het ministerie van Financiën in Den Haag. Dat zijn lastige economische termen, maar leerlingen op de middelbare school dienen deze ook te kennen en te begrijpen! Daarbij moeten scholieren ook lastige grafieken en formules kunnen uitrekenen. Ten slotte moeten ze een hele verzameling aan afkortingen kennen. TO, TK, BNP – volgt u het nog? Tegen de tijd dat hun examen eraan komt zit zijn veel scholieren hun energie kwijt en hebben ze de interesse voor het vak verloren. Dat is natuurlijk erg jammer, want economie is een hartstikke belangrijk vak! De topeconomen van morgen zijn namelijk de scholieren van vandaag. Hoe kunnen we hen helpen om meer gevoel en zin te krijgen voor economie? Met bijles voor economie van StudyWorks, natuurlijk!

Persoonlijke bijles voor economie - Studeren op een fijne manier

Met de bijles voor economie van StudyWorks krijgt uw kind weer een voorsprong op de komende toets voor economie. Onze bijles voor economie vindt gewoon plaats bij u thuis, wanneer u het uitkomt. Ook kan onze bijles volledig online plaatsvinden, als u dat liever heeft. Middels onze enthousiaste bijlescoaches steunen wij uw kind zodat hij of zij met een mooie voldoende dit vak kan afsluiten. Uw kind krijgt een persoonlijke coach aangewezen die uw kind begeleidt tijdens de bijles voor economie. Wij staan te allen tijde voor kwaliteit en daarom is iedere bijlescoach getraind om maatwerk te leveren door middel van een persoonlijk leerplan, waar duidelijke en realistische leerdoelen in komen te staan. Uw kind is daarom gegarandeerd van een unieke aanpak. Bijles voor economie betekent bij ons meer dan het leren van moeilijke begrippen: onze coaches helpen uw kind ook bij hoe ze het beste economie zelf kunnen leren. Met bijles voor economie, huiswerkbegeleiding of examentraining van helpen onze coaches uw kind uit een laagconjunctuur te komen en die succescurve weer op te krikken.

Vrijblijvend aanmelden

Hoe werkt de bijles van StudyWorks?

1. Vertel ons waarmee de bijlescoaches van StudyWorks uw kind kunnen helpen

2. Wij gaan direct op zoek naar een geschikte bijlescoach voor de leerwensen van uw kind

3. De bijles kan beginnen! Onze coach maakt met uw kind een persoonlijk leerplan, en zo komen voldoendes weer in zicht!

Onze succesverhalen

Case: Leerling Frederique (15)

In 4 vwo wordt er heel veel van je verwacht. En dat merkte Frederique maar al te goed. Ze had goede cijfers voor alle vakken, maar voor economie haalde ze constant onvoldoendes. Waar het mis ging wist ze niet, en haar ouders konden haar ook niet helpen met economie. Die dikke onvoldoende zou haar mooie gemiddelde naar beneden halen – toch jammer! Gelukkig besloten haar ouders om bijles voor economie van StudyWorks te nemen. Wij stuurden coach Fatima (20) op pad om Frederique te helpen. Binnen no-time hadden ze samen een realistisch leerplan opgesteld. Door de bijles voor economie kreeg Frederique weer grip op de benodigde vaardigheden en leerde ze hoe ze zelf in het vervolg het beste voor economie kan leren.

Dankzij de leuke hulp van coach Fatima is het gemiddelde schoolcijfer van Frederique weer schitterend!

Case: Bijlescoach Madmar (20)

Bijlescoach Madmar geeft nu twee jaar bijles voor economie bij StudyWorks, en heeft al een hele grote indruk achtergelaten. Zo zijn haar leerlingen met enorm mooie cijfers geslaagd voor hun examens!

“Ik merk dat mijn leerlingen vaak de stof wel snappen, maar eigenlijk het nut er niet zo van inzien. Dat maakt het leren natuurlijk niet leuker. Mijn bijlessen zijn daarom ook bedoeld om leerlingen te motiveren om toch door te blijven gaan.”

Madmar heeft haar leerlingen de motivatie gegeven om door te blijven leren voor economie!

Deze ouders gingen u voor

"Wij waren in eerste instantie sceptisch omdat de bijlescoach zelf nog maar net voor zijn eindexamen VWO was geslaagd. Hij heeft ons echter aangenaam verrast met het snelle resultaat. Onze dochter (4 HAVO) had erg veel moeite met het vak economie en haalde telkens flinke onvoldoendes. Na 3 bijlessen van coach Pepijn haalde ze voor haar nieuwe toets maar liefst een 7,5! Kortom, Pepijn heeft het uitstekend gedaan!"
Martin Blaak
Martin Blaak Vader van Sophie, Amersfoort
“Ik weet wel dat ik niet zo goed ben in natuurkunde, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen hogere cijfers voor kan halen. Met mijn bijlescoach Eric kan ik iedere week oefenen met de stof. Wat ik heel prettig vind is dat ik op een manier word geholpen waar ik ook echt wat aan heb. Dat mis ik op school dus een beetje. Maar mijn cijfers zijn door de bijles heel veel beter geworden!”
Cecile Willebrands
Cecile Willebrands Cecile, 4 VWO, Hilversum
“Mijn dochter (Nicolien) zit in de tweede klas van de havo en heeft sinds een jaar bijles van StudyWorks. Dat er iemand langskomt om bijles te geven, werkt als een goede stok achter de deur. Mijn dochter vindt het prettig dat ik mij even niet met het schoolwerk hoef te bemoeien! Bovendien weet de coach van Nicolien precies wat er wordt gevraagd op school. De cijfers zijn nu een stuk beter en ik kan erop vertrouwen dat het schoolwerk netjes gedaan wordt.”
Nienke Balk
Nienke Balk Moeder van Nicolien, Utrecht
“StudyWorks geeft ook bijles in Den Haag. Vroeger had ik nog klassikale bijles omdat ik bij mijn moeder woon maar nu zijn mijn cijfers pas vooruit gegaan. Sommige vakken kan ik moeilijk in de klas oefenen. Het fijne vind ik dat StudyWorks ook online bijles geeft voor wanneer ik bij mijn vader ben."
Thomas Somers
Thomas Somers Engels, 3 vmbo, Den Haag
“Speciaal voor het examen hebben wij onze zoon een pakket examentraining 'cadeau gedaan'. Het heeft veel rust opgeleverd en het is ook fijn dat er veel aandacht besteed is aan het zoeken naar een goede bijlesdocent. Wij wilden graag een vrouwelijke coach uit de buurt, en die kregen we ook. Supergoed en snel geregeld.”
Hester Wouters
Hester Wouters Moeder van Daan, Soest
“Ik kan me niet zo goed concentreren in de les. Dat is niet meteen een probleem, maar dat kan het wel worden ik daardoor niet overga. Bij StudyWorks hebben ze ook coaches die daar speciaal voor geleerd hebben. Bijlescoach Timo heeft mij allerlei oefeningen en ezelsbruggetjes aangeleerd zodat ik de stof wel kan onthouden. Nu gaat het goed.”
Lotte van Renselaar
Lotte van Renselaar Wiskunde, havo 4, Gouda

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

info@studyworks.nl
06 400 99 616


WhatsApp

contacteer sfeer afbeelding

Sary
Hoofd Planning

Wij zorgen voor een geschikte bijlescoach voor economie

coach Sterre

Bijles van Bibiane

Leren is mij altijd goed afgegaan. Maar ik weet dat dat lang niet vanzelfsprekend is. Daarom voelt het goed als ik anderen kan helpen met bepaalde leerstof en het structureren hiervan. Vaak snappen ze de stof uiteindelijk wel, maar een beetje hulp kan nooit kwaad!

Geïnteresseerd?
Laat ons u overtuigen.

U kunt hier uw gegevens invoeren
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.