Ik wil bijles

Bijles biologie in Harskamp

Het succes van uw kind op school: dat is waar u als ouder natuurlijk zich mee bezig houdt. Maar soms komt een scholier er zelf niet helemaal uit. Dat is natuurlijk geen schande. StudyWorks staat paraat om te helpen met bijles biologie in Harskamp. Uw kind is bij ons gegarandeerd van een eigen bijlescoach die getraind is om de beste hulp te bieden. In Harskamp, maar ook online! Een aanpak kunnen wij op deze manier garanderen aan uw kind - en dat komt de schoolcijfers zeker ten goede. Kies voor betere cijfers, kies voor bijles biologie in Harskamp van StudyWorks!

Meld u nu aanVoor (online) bijles biologie in Harskamp

 • Bijles op maat
 • Persoonlijke begeleiding
 • Zowel aan huis als online
 • Gekwalificeerde coaches
 • Alle vakken en niveaus

Een fijne organisatie, die snel passend hulp kon bieden aan onze dochter. De communicatie verloopt erg soepel en iedereen is meedenkend. Je kan altijd bij ze terecht voor vragen. Snelle reactie. Ook de studenten zijn geduldig, lief en hebben kennis voor de vakken waarbij je bijles hebt aangevraagd.

Arie Kortland
Hulp van StudyWorks

Biologie, een moeilijk vak

Bijna tweederde van alle scholieren in Harskamp krijgt bijles. Toch zijn er veel scholieren die zich hiervoor schamen of ervoor kiezen om geen bijles biologie te nemen. Dat is zonde, want bijles biologie kan juist heel nuttig en leuk zijn! Heeft uw kind ook moeite met:

 • Te weinig persoonlijke ondersteuning van de docent?
 • Niet weten wat de menselijke organen doen en waar ze zitten?
 • Teveel drukte in de klas?
 • Niet weten hoe biologische grafieken uitgelezen moeten worden?
 • Een te grote huiswerkdruk?
 • Het aanzicht van alle moeilijke biologische termen?

Persoonlijke bijles biologie in Harskamp - Onderwijs op maat

Bij StudyWorks snappen we als geen ander dat u zich bekommert om de rapportcijfers van uw kind. Daarom staan de bijlescoaches van StudyWorks klaar om uw kind bijles biologie in Harskamp te geven. Na uw aanmelding gaan wij op zoek naar een geschikte en ervaren bijlescoach voor uw kind. Zo kan de bijles biologie in Harskamp razendsnel beginnen! Bij StudyWorks vinden we dat er altijd een goede klik moet zijn tussen bijlescoach en leerling - vandaar dat onze matchingsprocedure gericht is op enige overeenkomsten en de wensen van uw kind. Dat komt het leren ten goede en maakt de bijles biologie in Harskamp nóg leuker. Ervaar zelf de voordelen van de studiehulp van StudyWorks!

Hoe werkt het?

In 4 stappen naar hogere cijfers

Aanmelding

Meld u aan en wij zoeken de beste coach voor uw kind

Inplannen

Zodra wij een coach gevonden hebben wordt de bijles ingepland

Bijles

De coach maakt een persoonlijk leerplan en gaat direct aan de slag

Evaluatie

U wordt gebeld om te bespreken hoe de eerste bijles is verlopen

Over ons

Met zorg gekozen begeleiders

StudyWorks selecteert al haar coaches niet alleen op hun kennis, maar ook op hun sociale vaardigheden en natuurlijk gevoel voor kennisoverdracht. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte coach voor uw kind, zoeken wij altijd naar gemeenschappelijke interesses, want wij vinden dat er een goede klik moet zijn tussen de coach en uw kind. Dat maakt de bijles nog plezieriger en dat komt het leerproces ten goede.

Lees meer
Alle hulp onder één dak

Wij verzorgen bijles in Harskamp op deze niveaus

Onze coaches zijn getraind om te voorzien in bijles op elk niveau en in elk leerjaar. Hierdoor kunnen wij uw kind altijd ondersteunen waar hij/zij dat nodig heeft.

Jaar 1
Jaar 2
Jaar 3
Jaar 4
Jaar 5
Jaar 6
Jaar 7
Jaar 8
Basisschool
Vmbo
Havo
Vwo
Gymnasium
Mbo
Hbo
Wo
Alleen de allerbesten

Ontmoet onze coaches

StudyWorks selecteert al haar coaches in Harskamp persoonlijk op hun kennis, maar ook op hun visie op het geven van bijles biologie en hun sociale vaardigheden. Hierdoor kunnen wij aan iedere leerling in Harskamp een leuke en ervaren coach bieden.

Afbeelding coach

Coach Alyza

Ik geef bijles in eigenlijk alle talen, ik ben een super talen fan! Ik vind het vooral belangrijk om tijdens mijn bijlessen goed te kijken naar wat de leerling nou echt nodig heeft. Vaak ligt het probleem namelijk niet bij de stof zelf, maar bij de manier waarop ze de stof leren op school. Daarom probeer ik altijd naar een nieuwe methode te zoeken die wel werkt voor de leerling!

Afbeelding coach

Coach Luna

Mijn eerste bijles was een erg leuke ervaring. Ik vind het superfijn dat StudyWorks bijlessen op deze manier organiseert. Ze regelen alles goed voor de bijlescoach en de leerlingen, en ondersteunen je waar nodig. Ik hoop dat ik nog meer leerlingen op deze manier kan gaan helpen en ondersteunen, echt leuk om te doen!

Afbeelding coach

Coach Joshua

Ik ben bij StudyWorks gaan werken omdat het heel leuk vind om iets nieuws te leren aan iemand. Ik geef vooral bijles in de beta-vakken en mijn bijlesleerling had laatst een zeven gehaald voor wiskunde terwijl hij daarvoor alleen maar vieren haalde. Ik kreeg van hem een appje, maar ook van zijn moeder. Zo leuk om te merken hoe blij zijn ouders ook met mijn bijlessen waren!

Tarieven

Onze pakketten

Meer bijles betekent meer korting. Met een van onze pakketten bent u verzekerd van een lagere prijs per uur. U bepaalt vervolgens zelf wanneer u de lessen inplant en betaalt gemakkelijk middels automatisch incasso. Onze pakketten zijn 12 maanden geldig dus vaak in 2 schooljaren te gebruiken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Icoon pakket

Mini

Pakket

31,-*

/ p.u.
 • € 64,- korting
 • 16 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes

Pakket

28,-*

/ p.u.
 • € 168,- korting
 • 24 uur bijles
Kies pakket
Icoon pakket

Succes plus

Pakket

24,-*

/ p.u.
 • € 440,- korting
 • 40 uur bijles
Kies pakket

Losse bijles

Per uur

35,-*

/ p.u.
Kies losse bijles
*Eénmalig €35,- administratiekosten
Recensies

Wat zeggen andere ouders?

Maarten Koopmans

“Uitstekende bijles gehad voor mijn zoon. De coach was zeer vriendelijk en sociaal, waardoor er snel een klik ontstond. Na een paar bijlessen was het gemiddelde snel gestegen. Na een tijdje is de onvoldoende van een 4,7 omgebogen naar een 7,1. Willem haalde al snel achten en negens voor wiskunde. Ik ben uitermate tevreden!”

Lees meer
Nabijgelegen locaties

Volg ook bijles biologie in...

Onze vakken

Met welke vakken kunnen wij u nog meer helpen?

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

 • Hoeveel kost de bijles biologie in Harskamp van StudyWorks?

  Onze bijles biologie begint vanaf €24,- per les. U kunt voor één van onze pakketten bijles kiezen. Dan ontvangt u flinke korting bij afname van méér bijles. Ga naar onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.

 • Door wie wordt de bijles biologie in Harskamp van StudyWorks gegeven?

  StudyWorks werkt met een grote groep aan gekwalificeerde coaches. Wij hebben door heel Nederland coaches gereed staan om uw kind te steunen en te motiveren bij het maken van het schoolwerk. Al onze coaches hebben een intern trainingstraject gevolgd, want er zitten veel fijne kneepjes aan het vak. Zo is ieder kind uniek en heeft dan ook zijn of haar eigen benodigdheden.

 • Wat wordt er behandeld tijdens de bijles biologie?

  De inhoud van de bijles biologie wordt bepaald met uw kind – hij of zij weet immers het beste wat er behandeld moet worden voor school! Bij aanvang van de eerste bijles biologie worden er leerdoelen opgesteld. Deze leerdoelen zijn leidend in het meten van de voortgang en het bepalen van de koers verder in het traject.

 • Wat maakt de bijles biologie in Harskamp van StudyWorks zo effectief?

  StudyWorks is gebouwd op drie belangrijke pijlers. Deze pijlers zijn kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij vinden dat bijles altijd van hoge kwaliteit moet zijn. Daarnaast leert ieder kind op zijn/haar eigen manier, dus onze lessen zijn altijd op maat gemaakt. Als laatste zijn onze gekwalificeerde coaches erg flexibel en staan zij de hele week klaar om uw kind te ondersteunen bij het schoolwerk. Om deze drie redenen is de bijles biologie in Harskamp van StudyWorks zo effectief.

 • Waarom rekent StudyWorks administratiekosten?

  StudyWorks rekent bij aanmelding eenmalig administratiekosten van €35,-. Wij rekenen deze kosten alle tijd en inspanning dat het kost om een goede match tussen een coach en uw kind te realiseren.

 • Waar vindt de bijles biologie van StudyWorks plaats?

  StudyWorks is actief in heel Nederland en onze coaches komen bij u aan huis in Harskamp. Komt dat niet helemaal uit? Dan geven onze coaches ook graag online bijles biologie.

 • Welke diensten levert StudyWorks nog meer?

  StudyWorks levert zowel online bijles als huiswerkbegeleiding en examentraining voor alle schoolvakken in het Nederlands onderwijs.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder StudyWorks medewerker

Sary - Hoofd Inplan

 • 06 - 400 99 616
 • info@studyworks.nl

LinkedIn Facebook Instagram E-mail
StudyWorks B.V. Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap XML